Många goda rätter och fräscha sallader var det på menyn.
Vi fick börja dagen med att lyssna på grönsaksexperten Enar Magnusson som informerade oss om "Hållbar Grönsaksodling att balansera avkastning och kvalitet med miljö- och klimathänsyn".
Efter föredraget delade Milan in oss i fem grupper och vi blev tilldelade recept, sen var det bara att sätta igång.
Meny
Cowboysoppa, nybakat bröd
Soja Nuggets med quinoapilaff och krämig ärthummus
Ärtbiff med vaxbönor i citrondressing
Lasagne Verona med kesopesto
Choladas marinerade quornfilé med wokgrönsaker
Ärtbiff med vaxbönor i citrondressing
Lasagne Verona med kesopesto
Choladas marinerade quornfilé med wokgrönsaker
Allt smakade mycket bra!
Tack Milan för en toppendag i köket!
Mätta och mycket belåtna efter en dag med mersmak!
Ewa Asker/provkökskock Hammarö kommun
Vad tycker alla matgäster i skolor, äldreboende och förskolor??? Blir ni nyfiken att smaka av detta gröna, goda??
SvaraRadera//Charlotte, kostchef